Lahjoituskohteemme

Voit kohdistaa lahjoituksesi tutkimuksen, hoitomenetelmien tai viihtyvyyden tukemiseen Taysissa. Mikäli et halua erikseen määrittää, mille osa-alueelle tukesi ohjaamme, kohdistamme sen sairaalan ajankohtaisen tarpeen mukaan.

Tutkimustyö

Tutkimus

Korkeatasoinen tieteellinen tutkimus takaa laadukkaan hoidon ja on yliopistosairaalassa usein käytännössäkin osa potilaan hoitoa. Taysissa tutkitaan mm. sairauksien syitä, jotta niiden diagnosointiin ja hoitoon voidaan kehittää tehokkaampia menetelmiä. Taysissa käynnistyy vuosittain yli 100 tutkimushanketta – lahjoituksin voimme varmistaa, että tutkimustyöhön on riittävät edellytykset tulevaisuudessakin.

Lahjoita
Hoitomenetelmät

Hoitomenetelmät

Haluatko tukea uusien hoitokäytäntöjen ja -välineiden kehittämistä ja hankintaa? Uusi hoitomenetelmä voi olla esimerkiksi aiempaa tehokkaampi tai yksilöllisempi lääke, laite, hoitomuoto tai toimenpide, jolla hoitotulokset ovat parempia kuin aiemmilla menetelmillä. Lahjoituksin voimme edistää innovaatioita ja nopeuttaa uusimman teknologian käyttöönottoa Taysissa.

Lahjoita
Viihtyvyys

Viihtyvyys

Psykiatrinen osastohoito ja kehitysvammahuollon kuntoutusjakso voivat kestää pitkäänkin, jolloin potilaiden ja asiakkaiden on tärkeää päästä välillä sairaalan ulkopuolelle virkistäytymään. Kehitysvammahuollon asiakkaille retket, tapahtumat ja harrastusvälineet merkitsevät myös yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia. Vaihtelua sairaala-arkeen voidaan järjestää myös vuodepotilaalle ja hänen läheisilleen. Lahjoituksin voimme tukea mm. retkiä, tapahtumia sekä taide- ja viihdelaitehankintoja.

Lahjoita