Pirkanmaan Koneyrittäjät lahjoittivat lastenosastojen hyväksi

12/01/2024

Pirkanmaan Koneyrittäjät kävivät ilahduttamassa lastenosastoja lahjoituksellaan ennen joulua. Puheenjohtaja Jussi Mikkola ja varapuheenjohtaja Antti Sorri kävivät tuomassa lapsille leluja ja henkilökunnalle suklaata ja lisäksi yrittäjät lahjoittivat 1000 euroa lastenosastojen hyväksi.

Lelulahjoituksen takana olivat Komatsu ja John Deere, suklaat ja rahalahjoitus tulivat Pirkanmaan koneyrittäjiltä.

Pirkanmaan Koneyrittäjien jäsenenä on noin 150 yrittäjää. Mukana on sekä yksinyrittäjiä että useita henkilöitä työllistäviä yrityksiä. Koneyrittäjien pääasiallinen toiminta liittyy metsähakkuisiin, metsäteiden rakentamiseen sekä metsänparannustöihin, mutta mukana on myös maanrakennustöitä tekeviä yrittäjiä.

Lahjoitusta olivat vastaanottamassa Taysin lastentautien vastuualueelta ylihoitaja Susanna Teuho ja osastonhoitaja Satu Mäkelä sekä Tays tukisäätiöstä asiamies Heikki Oksa. ”Lahjoituksilla on valtavan suuri merkitys lastentautien vastuualueelle. Viihtyvyydellä on suuri merkitys lapsen sairaalakokemukselle ja lahjoittajat ovat tässä isossa roolissa”, totesi ylihoitaja Susanna Teuho.

Lapset saattavat joutua olemaan osastoilla pitkiäkin aikoja hoitojaksoilla.

”Pitkäaikaissairaiden lasten hoitotulokset ovat Taysissa hyviä. Hoitotulosten kannalta on tärkeää, että heti hoidon alkuvaihe onnistuu hyvin ja tähän vaikuttaa omalta osaltaan osastojen viihtyisyys lapsille, mutta myös vanhemmille”, sanoi osastonhoitaja Satu Mäkelä.

Suuret kiitokset lahjoituksesta Pirkanmaan Koneyrittäjille.

Pirkanmaan koneyrittäjät
Pirkanmaan koneyrittäjät lahjoittivat lastenosastojen hyväksi. Kuvassa vasemmalta Jussi Mikkola, Heikki Oksa, Satu Mäkelä, Susanna Teuho ja Antti Sorri.