Heikki Oksa tukisäätiön asiamieheksi

29/12/2017

Tays tukisäätiön hallitus valitsi säätiön seuraavaksi asiamieheksi lääkintöneuvos Heikki Oksan. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2018. Varatuomari Vuokko Ylinen on luotsannut tukisäätiötä sen perustamisvaiheista koulutussäätiön sulautumiseen, ja keskittyy jatkossa tehtäviinsä Pirkanmaan maakuntavalmistelussa.

Heikki Oksa on pitkän lääketieteellisen uransa aikana työskennellyt Tampereen yliopistollisessa sairaalassa mm. ylilääkärinä ja toimialuejohtajana sekä toiminut asiantuntijana alueellisissa ja valtakunnallisissa työryhmissä ja kehittämishankkeissa. Viimeksi hän on työskennellyt TKI-keskushankkeen projektipäällikkönä. Hankkeessa on valmisteltu Taysissa tehtävän tutkimuksen, kehittämisen ja innovaatiotoiminnan tuki- ja palvelutoimintojen yhdistämistä Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokeskukseksi 1.1.2018 alkaen.

– Näin innostavana mahdollisuutena vielä varsinaisen virkauran jälkeenkin olla mukana tukemassa Taysin toimintaa, sen potilaiden hyvinvointia ja henkilökunnan ammattitaitoa, kommentoi Heikki Oksa uutta tehtäväänsä.

– Vaikka säätiömaailma on jossain määrin tuttua, Tays tukisäätiöön tutustuminen on aluksi edessä. Säätiön hallitus vaikuttaa asiantuntevalta ja innostuneelta, mikä helpottanee asiamiehenä toimimista.