Pirkanmaan Osuuskaupan lahjoituksella hankitaan laitehälytysjärjestelmä

25/09/2017

Pirkanmaan Osuuskaupan Näppäile hyvää -kiertueeseen osallistuneita asiakkaita ja toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko vierailivat maanantaina Taysilla iloisella asialla – luovuttamassa yli 100 000 euron lahjoituspotin uudelle lasten ja nuorten sairaalalle.

Lahjoituksen vastaanottivat lasten ja naisten toimialueen johtaja Kari Nieminen, lastentautien vastuualuejohtaja Marja-Leena Lähdeaho ja ylihoitaja Tarja Heino-Tolonen.

Toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko (oik.) ja asiakasomistaja lahjoitusta luovuttamassa.
Toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko (oik.) ja asiakasomistajat lahjoitusta luovuttamassa.

 

Lahjoituksen vastaanottivat toimialuejohtaja Kari Nieminen, vastuualuejohtaja Marja-Leena Lähdeaho ja ylihoitaja Tarja Heino-Tolonen.
Lahjoituksen vastaanottivat toimialuejohtaja Kari Nieminen, vastuualuejohtaja Marja-Leena Lähdeaho ja ylihoitaja Tarja Heino-Tolonen.

Kiitospuheissa korostettiin, että Taysin uutta lasten ja nuorten sairaalaa rakennetaan julkisin varoin, mutta lahjoitusten ansiosta sen varustelussa voidaan huomioida paremmin niin potilaiden, heidän läheistensä kuin henkilöstönkin tarpeet ja toiveet.

Osastonhoitaja, projektipäällikkö Kirsi Arvonen kertoi laitehälytysjärjestelmästä, joka lahjoituksella lasten ja nuorten sairaalaan hankitaan. Järjestelmä lisää potilasturvallisuutta, kun mm. tippalaitteista ja potilasvalvontamonitoreista hälytykset menevät suoraan hoitajan puhelimeen tai vaikkapa käytävänäytölle. Myös pienten potilaiden ja heidän perheenjäsentensä viihtyvyys paranee, kun laitteet eivät entiseen tapaan huoneissa piippaile.

Kiitämme lämpimästi Pirkanmaan Osuuskauppaa ja kesällä ahkerasti näppäilleitä asiakkaita!